Samenwerking online marketing bureau Stijl en Vorm

DGB Vastgoedbeheer en online marketing bureau Stijl en Vorm uit Amsterdam gaan samenwerking aan

DGB vastgoedbeheer gaat zijn online vindbaar en zichtbaarheid verbreden door middel van een samenwerking met het online marketing bedrijf : Stijl en Vorm.  Zij houden zich bezig met de gebruiksvriendelijkheid van de website, het beter vindbaar worden in Google en het onder de aandacht brengen van updates op social media. Op deze manier wil DGB vastgoed haar klanten online optimaal gaan bedienen.

Compleet nieuwe website laten maken

Als start van onze samenwerking hebben wij een compleet nieuwe websites laten ontwikkelen door Stijl en Vorm. Onze website heeft een nieuw webdesign en de mogelijkheid online een offerte aan te vragen. De website is mobiel vriendelijk en heeft een hoge google pagespeed score.

Volg ons op Social Media

Wij zullen gaan starten met Linkedin, Facebook en Instagram. In samenwerking met Stijl en Vorm zullen we deze online kanalen gaan inzetten om onze klanten te informeren en nieuwe klanten te genereren.

We hopen op een succesvolle samenwerking en dat wij u als klant beter kunnen bedienen. Mocht u over onze marketing activiteiten en/of  website feedback hebben horen wij dit uiteraard graag.


© Copyright De Gelderse Beheermaatschappij B.V. |